گروه خبري : اخبار و اطلاعیه ها
تاريخ انتشار : 1400/01/24 - 15:03
كد :58

کشاورزی هوشمند

حتما می دانید که کشاورزی یکی از سخت ترین مشاغل دنیا به حساب می آید چرا که برای بهره وری، نیاز به صبر و دقت کافی در طول زمان است. همین موضوع به مرور زکمین باعث شده است که نسل جوان به سمت این حرفه نروند و خب میانگنین سن کشاوزان افزایش یابد. به مرور زمان، دستگاه هایی اختراع شدند که انجام خیلی از کارها را برای کشاورز آسان می کرد. و این شروع شکل گیری چیزی به نام کشاورزی مدرن بود. به عنوان مثال دستگاهی مانند شیردوش، تراکتورهایی که بدون سرنشین و … از جمله مواردی هستند که کشاورزی را به میزان زیادی بهبود

روش های هوشمند سازی کشاورزی

بخش کشاورزی برای تامین مواد غذایی 9.6 میلیارد نفر که تا سال 2050 روی زمین زندگی خواهند کرد، با چالش های فراوانی رو به روست. تولید مواد غذایی به رغم دسترسی محدود به زمین های زراعی ، نیاز روز افزون به آب و دیگر عوامل قابل پیش بینی مانند تاثیر تغییرات اقلیمی که تا سال 2050 ، 70 درصد افزایش خواهد یافت، از جمله این چالش هاست. یک راه برای رسیدگی به این مسائل و افزایش کمیت و کیفیت تولید محصولات کشاورزی، استفاده از تکنولوژی های جدید است که منجر به کشاورزی هوشمند می شود. کشاورزی هوشمند در حال توسعه است و شرکت و دفاتر مربوط به این صنعت اطلاعات زیادی از تولید محصول، نقشه برداری ازخاک، کود دهی، آب و هوا، عملکرد ماشین آلات و سلامت دام و طیور جمع آوری کرده اند. در کشاورزی هوشمند، سنسورها برای نظارت و تشخیص زود هنگام تولید مثل و اختلالات سلامتی دام ها استفاده می شوند. داده هایی که از طریق این سنسورها به دست می آیند شامل دمای بدن، فعالیت دام، مقاومت بافت بدن و موقعیت مکانی آنها است. 

 

کشاورزی هوشمند

کشاورزی هوشمند و مزایای آن

کشاورزی هوشمند یک اصطلاح نسبتا نو در زمینه ی کشاورزی و کارهای توسعه روستایی است. کشاورزی هوشمند را می توان شاخه ای از فناوری های اطلاعات و ارتباطات  در کشاورزی دانست. این تکنولوژی بر ارتقاء پیشرفت های کشاورزی و روستایی از طریق بهبود پروسه های جمع آوری و پردازش اطلاعات و ارتباطات تمرکز می کند. کشاورزی هوشمند به طور ویژه شامل تصویر سازی، طراحی، پیشبرد، بررسی و کاربرد راه های خلاقانه برای استفاده از تکنولوژی های اطلاعات و ارتباطات در حوزه روستایی، با تمرکز بر کشاورزی می شود. تکنولوژی های اطلاعات و ارتباطات با استفاده از روش های خلاقانه برای رفع چالش های مرتبط با کشاورزی، پتانسیل حمایت از پیشرفت کشاورزی در کشورهای محروم را نیز دارد.

روش‌های هوشمند در کشاورزی

از جمله فناوری‌های جدیدی که در زمینه کشاورزی ایجاد شده است، تلفن‌های همراه هوشمندی است که به کشاورزان امکان می‌دهد به اطلاعات آب و هوایی و نیازهای مشتریان خود دست پیدا کنند که باعث شکل‌گیری کشاورزی دقیق شده است. طبق آمارها انتظار می‌رود کشاورزانی که از این شیوه استفاده می‌کنند سالانه تا 18 درصد افزایش درآمد داشته باشند. روش‌های آبیاری قطره‌ای و کشاورزی هیدروپونیک نیز از جمله روش‌های مقرون به صرفه در کشاورزی هوشمند هستند که درصد آسیب‌های احتمالی‌شان به محیط زیست نیز کمتر است.

شیرآلات صنعتی